Portræt af et værksted PC-Support

Posted by Den gamle Redacteur on november 29, 2011 in Pc-support |

Der går cirka 5-6 elever på PC – Support, der nogle der stoppet for nylig,  Jannick som havet været der i 2 år. Vær morgen holder de morgenmøder om dagens opgaver.

På PC – Support for nylig er Michael som før var øverste mand på PC – Support laver undervisning sammen med Peter så nu er Paul øverste mand på holdet. Man laver computer og holder styr på skolens netværk,  du vil muligvis os kunne få hjælp til din ejen computer vis de har tid.  Holdet har lige afsluttet en kæmpe opgave på en år hvor de skulle trække ledninger til skolen på omkring 30.000. Det er normale der går på PC – Support, de bider ikk. Vis man skal være elev skal man kunne ville det og være opsat på og få opgaver mm.

Det som elever typisk skal efter PC – Support på GPH er Teknisk Skole og holdet kan måske hjælpe med det når du skal, og IT – Grafisk kalder osse PC – Supporterne for Team Genstart som de er  meget glad for og Paul kaldtes os sit hold for trækkerdrengene, fordi de har trukket så mange meter kabel. Men så er det spændene og se hva der bliver det næste store fra PC – Supporterne. Vi glæder os alle sammen til og høre nærmere om det.

Skrevet af Jesper Mattsson

Tags:

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.