Interview med månedens elev

Posted by Den gamle Redacteur on november 30, 2011 in GPH Portrætter |

Sara har interviewet Cinzia fra Børn og Krea-linien for at høre hendes mening om skolen og hvordan hun oplever hverdagen på GP.

Hvor længe har du gået på GPH? Hvilket værksted/ værksteder? Jeg har gået på skolen siden slutningen af sommerferien og jeg har kun gået på Børn & Krea .

Hvad er det bedste ved dit værksted? Det er at jeg kan slappe meget af herinde samtidig med at vi laver nogle spændende ting. Lige nu er vi f.eks. i gang med et juleprojekt, hvor vi sidder og laver en masse juleting som vi senere skal sælge.

Hvad skal du bagefter skolen?Jeg vil gerne starte på EGU uddannelsen hvor jeg vil uddannes som pædagog så der skal jeg også finde praktik enten i en børnehave eller en vuggestue.

Beskriv din bedste oplevelse på skolen?  Det var nok Halloween. Dér var jeg klædt ud og det var rigtig sjovt.

Hvad er din mest pinlige oplevelse på GP? Hehe… Ehm, det var i dag! Men det uddyber vi ikke!!

Er der noget du synes der mangler på skolen? Ja oppe ved toiletterne synes jeg der mangler en ekstra lås for der er mange der åbner dørene udefra, altså med en mønt. Og så synes jeg, de laver for meget svinekød, men ellers er maden fin.

Har du fået nye venner som du vil fortsætte med at se efter du er stoppet på skolen? Ja!

Skrevet af: Sara

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.