Min oplevelse som ny elev på sosu.

Posted by Den gamle Redacteur on december 1, 2011 in Diverse |

Min oplevelse som ny elev
Efter jeg havde mødt ”lærerne i går den 29/11/2011, fik jeg at vide at jeg kunne starte næste dag, og blev rigtig glad, i sær fordi jeg skulle væk fra det der ducas jeg var på, for det var rigtig kedeligt – Mildt sagt.
Nu da jeg har været her i en dag synes jeg rigtig godt om stedet, både eleverne og personalet er meget venlige og åbne over for nye her på skolen, har kun mødt et par stykker som hvor jeg har tænkt, okay, ham skal jeg ikke ha noget at gøre med.
Yderlig kan jeg ikke lige finde på mere lige nu, men der kommer nok noget mere på når der er gået mere tid, jeg syns det er virkelig fedt at være her 
Og hvis i der læser det her synes det lyder som en barn der har skrevet det så  jeg har aldrig været god til at sidde og skriver sådan noget her, har ikke noget erfaring, men det kommer nok 😉
Med Venlig Hilsen Mikkel Rasmussen sosu.

Tags: , , ,

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.