Salihas sidste dag på GPH

Posted by Den gamle Redacteur on januar 3, 2012 in Sosu & Pædagogik |

Nu nærmer tiden sig hvor jeg skal stoppe på GPH. Det er jeg rigtig ked af, men det bliver jeg nødt til fordi jeg skal videre med min uddannelse og jeg starter på Frederiksberg SOSU- skolen. Jeg glæder mig og er også meget nervøs. Alt det jeg har lært her vil jeg tage med og bruge. Det har været det bedste skoleår for mig og jeg har lært mange søde mennesker og lærere at kende. Jeg vil komme til at savne skolen rigtig meget og vil ikke glemme skolen. Jeg vil sig mange tusinde tak til alle lærerne for alt det de har lært mig og fordi de har bakket mig op.

😀  Skrevet af Saliha fra SOSU 😀

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.