Barcelona i scorings problemer

Posted by Den gamle Redacteur on februar 13, 2012 in Udenfor kategori |

Europa's største stadion, Camp Nou, Barcelona's hjemmebane.

Barcelona har taget hele verden med storm med deres fabelagtige kombinationer og deres tekniske snilde. De har vundet et hav af titler over de seneste år, men Barca’s målmaskine ser ud til, at være gået lidt i stå. På udebane i denne sæson har de mistet dyrebare point, da flere af deres nøglespillere har været skadet og andre ikke har kunnet finde målformen.

Specielt Lionel Messi har brændt nogle kæmpe chancer i de seneste kampe og det virker lidt som om han godt kunne trænge til en pause. Messi spiller alle kampe, fordi han gerne vil, men måske han trænger til en puster.

Ken

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.