Cookies med M&M
Cookies med de populære farverige chokoladeknapper fra M&M’s er en moderne klassiker. Prøv at bage disse cookies til den næste børnefødselsdag – det er et stensikkert hit!
Det er i øvrigt ganske nemt og hurtigt at lave M&M’s cookies. Fra du starter tilberedningen til det du kan tage friskbagte cookies ud af ovnen går der ikke mere end cirka 30 minutter.
Til 20 Småkager
Ingredienser
150 | g | Smør (blødgjort) |
1 | dl | Sukker |
1 | dl | Brun farin |
1 | æg | |
1 | spsk | Vand |
1⁄2 | tsk | Vaniljesukker |
3 | dl | Hvedemel |
1⁄2 | tsk | Bagepulver |
1 | knsp | Salt |
200 | g | M&M’s |
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 175°C.
2. Pisk smør, sukker og brun farin grundigt med en håndmikser til det har en cremet konsistens.
3. Tilsæt æg, vand og vanilje og rør godt.
4. i en separat skål blandes mel, bagepulver og salt. Vend de tørre ingredienser i smørblandingen.
5. Vend chokoladeknapperne fra M&M’s i dejen med en stor ske.
6. Klask dine cookies ud på en bagepapirdækket bageplade med en ske. Bag dem i godt 10 minutter eller indtil kanten begynder at blive gylden.
7. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Disse billeder/elementer er ikke mine. Disse er hentet fra http://www.cookiesopskrifter.dk/cookies-med-m-and-m
__