Portræt af Ejad Issa

Posted by Den gamle Redacteur on december 17, 2012 in GPH Portrætter, Kælderteam |

Ejad er 18 år og startede på skolen d. 16/1 2011. Han har gået på smedeværkstedet hele tiden, på nær en uges praktik hos Sanne. På smed har lærerne været Peter Bruun og Villum.

Ejad fortæller:

”Jeg kom lige fra 10. klasse på Hindegade Skole. Jeg gik i en praktikklasse, hvor vi kom i en masse praktik. Jeg gad ikke mere, så jeg startede på en EGU. Det holdt i to uger, så sendte de mig på GPH. Jeg valgte smedeværkstedet, for på det tidspunkt ville jeg gerne være smed – det vil jeg ikke mere. ”

”På GPH har jeg været uge i praktik på en SFO på Sjakket på Nørrebro. Det var ret fedt. Der var nogle flinke voksne. Vi har været en tur i Randers med vores værksted. Vi skulle over og besøge nogle store firmaer. Vi havde det sjovt med vennerne.”

”Jeg har brugt tiden på skolen til at tænke over hvad jeg skulle være. Hverdagen har været lidt kedelig, men det er sjovt at være sammen med vennerne. Eleverne og stemningen på skolen er ok. Det er fint at man lærer nogle nye at kende nede ved rygeskuret. Jeg synes det er for dårligt at der ikke er flere rygepauser.”

”Til januar skal jeg starte på mureruddannelsen. Det tager 6 mdr. med grundforløbet, så skal jeg finde en lærerplads – og så er det dét…”.

PÅ spørgsmålet om, der slet ikke har været noget, der var sjovt i det år, han har gået på skolen, gaber Ejad højt og kan ikke komme på noget.

 

Held og lykke fremover, Ejad!

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.