IT-Kom i Jylland maj 2013

Posted by Den gamle Redacteur on maj 30, 2013 in IT & Kommunikation, Ud af huset |

Skrevet af: Mickey S

Vi mødtes Kl. 8 tirsdag morgen 21. maj, hvor vi gjorde klar til at tage af sted på turen til Jylland. Vi pakkede maden ned i en fryseboks og nogle poser og smed det om bag i bagagerummet på skolens minibusser, samt vores egne ting. Det tog godt og vel en time før vi var klar til at tage af sted på turen.

DSC_0015

Så da klokken var 9:00 havde vi pakket alt ind i minibusserne og kørte af sted til færgen, vi skulle med. I den første bus sad André, Philip, begge Christianer & Toby. I den anden bus var Jesper, Georg, Anders, Alex, Mickey & Martin. Stemningen i den første bus var larmende, hvor stemningen i den anden bus var mere stille.

 

Vi ankom til færgen allerede klokken 10. Så vi skulle vente lidt over en time på færgen kom, fordi Georg så gerne ville være der før tid. Men vi havde det sjovt nok med at løbe rundt om busserne og fjolle, mens nogle af de andre sad og nørdede Pokémon i den ene bus. Endelig kom færgen og vi kørte om bord. Derefter gik vi op på øverste dæk og satte os. DSC_0117Der blev talt en del og lærerne hyggede sig med deres dyre kaffe og der var et par stykker, som gik rundt og tog billeder. Turen med færgen fra Odden til Århus tog 1 time og 10min.

Vi ankom til Århus, da den var omkring 12:25. Da vi kom af færgen kørte vi direkte til IT Colleget i Grenå, som vi skulle besøge den første dag på turen.

Vi var ved IT Colleget 13:30, så vi havde en halv time til at spise frokost inden rundvisningen gik i gang. DSC_0200Vi satte os på trappen ude foran svømmehallen nær IT Colleget og spiste. Da alle havde spist gik vi hen til colleget og fandt dem som skulle vise os rundt.

Vi fik set to forskellige klasser mens vi var der. Det første var en 3D-animations klasse som sad og lavede 3D billeder, de selv havde tegnet op. De havde blandt andet brugt Photoshop til at lave billederne. Den anden klasse specialiserede sig i at lave spil, som vi fik lov at kigge på. Da vi havde set det som de forskellige klasser havde lavet, gik vi hen til kantinen og sad, mens vi fik nogle flere ting at vide om hvordan det er at gå på colleget.

Da klokken blev 16:00 var vi færdige med rundvisningen og vi kørte videre hen til den campingplads, som vi skulle overnatte på. Vi overnattede på Gudenåens Campingplads. 17:30 ankom vi til campingpladsen. Det var ikke ligefrem en særlig spændende campingplads, men den gik an. Vi startede med at fordele os i hytterne. Første hytte var: Toby, John & Philip, anden hytte var: Christianerne og Alex, tredje hytte var: Mickey, Anders og Martin og sidste hytte var: André, Jesper og Georg. Da vi havde valgt os en hytte hver og lagt vores ting ind i hytterne gik det første madlavningshold i gang med at lave mad. De andre udforskede deres hytter og campingpladsen. Madlavningsgrupperne var opdelt efter hytterne, så første hold der skulle lave mad var Toby, John og Philip. Da klokken blev 18:30 var aftensmaden færdig og folk satte sig til bords. De havde lavet pasta, kylling og noget salat. DSC_0375Da vi havde spist ryddede madlavningsholdet op. Så blev det aften og vi fik alle et stykke kage (kagen var helt grøn indeni) og alle tog på en gåtur langs åen og gennem skoven (bortset fra John som blev i sin hytte for sig selv). Da vi kom tilbage fra gåturen, gik alle hen i deres hytter og passede sig selv indtil de gik i seng. I hytterne var en sofa, et lille værelse med en seng, en hems, et lille køkken og et toilet og et fjernsyn i hver hytte.

Næste morgen Kl. 7:00 stod det andet madlavningshold op (Christian/Christian/Alex) og stegte bacon og lavede røræg til morgenmad. Kl. 8:00 var der dækket op og alle kom og fik noget at spise. Kl. 9:00 ryddede madholdet op og folk hyggede sig ellers bare med at snakke, spille brætspil, gå tur i skoven og tage billeder. Kl. 11:30 var der frokost.

Klokken 12:30 tog vi af sted til Ikast, hvor vi skulle besøge et spil museum. Det tog 20-30 minutter før vi ankom og folk var vildt spændte på at komme ind og se det alt sammen. Vi kom indenfor og ejeren af spilmuseet fortalte os omkring hvor meget DSC_0487det har kostet dem årligt at skaffe disse arcade maskiner og en masse andre ting. Da han var færdig med at fortælle og svare på vores spørgsmål, fik vi fri mulighed for at gå ind i arcade rummet og spille løs på alle maskinerne med mange forskellige slags spil. Der var skydespil, racer spil, PacMan spil, og mange andre. Der var rigtig meget larm. Maskinerne i sig selv larmede en del og nogle af os sad også så skreg af glæde. Henne i hjørnet sad André og gik helt amok med et skydespil.

Vi tog af sted fra spilmuseet Kl. 15:00 og tilbage til campingpladsen. Derfra havde vi fri leg indtil kl. 20:00, hvor vi kørte på pizzeria i Silkeborg. De fleste sad bare og spillede brætspil indtil vi skulle på pizzeria. Efter at have ankommet til pizzeriaet, bestilte vi pizza og da alle havde spist deres pizza og snakket færdigt, tog vi tilbage til campingpladsen igen. Nogle spillede videre på deres brætspil og Toby og Philip gav sig til at drille Martin ved at tage billeder af ham. Meget mere skete der ikke om onsdagen.

Dagen efter om torsdagen stod det sidste madlavningshold op (Mickey/Anders/Martin) kl. 7:00 og lavede spejlæg og bacon. Da folk var færdige med at spise, ryddede det sidste madlavningshold op og derefter pakkede alle folk deres ting sammen og gjorde rent i hytterne. Vi smed vores ting i minibusserne, hvorefter lærerne afleverede nøglerne til hytterne og vi kørte hjemad igen. På vej hjem besluttede vi at tage broen i stedet for færgen fordi vi ville kom hjem hurtigere ved at tage broen. Alle glædede sig til at komme hjem, vi ankom til skolen kl. 13:17. Vi sagde farvel og gik hjem med en 3 dags lang weekend.

 

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.