Rapport

Posted by Den gamle Redacteur on januar 30, 2014 in Udenfor kategori |

Jeg har gået på skolen i et halvandet år og den første dag da jeg kom ind i kantinen tænkte jeg: Hvad fanden er det for en underlig skole jeg har fået mig selv til at gå på? Men et halvandet år efter syntes jeg at det har været mega fedt at gå her.

Det bedste ved at gå på idræt har været venskabet og det at få lov til at dyrke en masse idræt. Hvad har jeg lært på idræt? • Nye sportsgrene • At være mere social • Lave undervisning for børn i 2.-3. klasse • Lave cirkeltræning for andre værksteder • Arbejde bedre sammen i en gruppe • At kunne planlægge og klare en rengøring rigtigt

 

 

Adam

Adam Bengtsson 1,5 år på gap

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.