Amin Jensen

0

Vestegnens Helte 1

Komiker Amin Jensen – skrevet af: Rasha (B&K)

Fulde navn: Amin René Marott Jensen.
Født : d. 22 Januar  år 1970
Amin Er både stand-up-komiker og Skuespiller.
Amin Jensen har været tv-vært bl.a. i quiz-programmerne Hvem er Hvem (TV 2) i 1997, Hit med Sangen 2000, “Endelig Fredag” fra 2005 (DR1) og Charlie Quizen fra 2008 (TV2 Charlie)


Amin har boet det meste af sit liv på Vestegnen. Han blev født på Glostrup amtssygehus efter kejsersnit og voksede op i Vibens Kvarter i Albertslund. Han boede sammen med sin mor og far og storesøster. I 1976 begyndte Amin i 1. klasse på Sydskolen. I 1980 begyndte Amin på Kongsholmskolen i 5. klasse, fordi han ikke kunne enes med kammeraterne i sin gamle klasse.

Amins forældre blev skilt og Amin flyttede ind sammen med sin mor. Men Amin pjækkede meget fra skolen, derfor blev han flyttet til Enghave Plads Skole. Han kunne ikke lade være med at pjække og derfor blev han sendt på Roskilde Efterskole. Amin hadede det bare og efter 3 måneder fik han overtalt sin far til at flytte tilbage til Albertslund igen.

I 1985 sluttede Amin 9. klasse på Hyldagerskolen og kom derefter ind på EFG grafiske fag (Teknisk Skole), fordi han gerne ville være fotograf. Han gennemførte ikke uddannelsen da hans mor døde. Siden har han arbejdet som dørmand, taxichauffør, massør, vinduespudser og gaffeltruckchauffør. I dag har han udviklet sig til en af Danmarks mest kendte komikere. I 1993 debuterede han som komiker på DINs, en kendt stand up klub i Kbh. Derefter gik det stærkt for den store komiker.

 

Karakter

Karakter: 7 ud af 10
Jeg mener at Amin Marott Jensen er virkelig kendt. Og en sej og sjov fyr.
Han har været igennem meget i sit liv. Men alligevel kæmpede han og blev ved med at tro på sig selv – indtil han opnåede sit mål. Han er en rigtig fighter.


KILDER:
http://www.aminjensen.dk/amin-jensen

http://da.wikipedia.org/wiki/Amin_Jensen

 

Skriv et svar

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.