1

DET SPØGER PÅ GPH

Posted by Den gamle Redacteur on november 29, 2011 in Sjov & ballade |

Efter nogle timers optagelse i kælderen kom der denne skikkelse som gik tværs over gulvet i bruserummet.Efter flere henvendelser om mystiske skikkelser på skolen satte vi os for at undersøge sagen nærmere..

af Michael Højgaard

 

Efter at flere har henvendt sig til skolebladet på grund af mystiske skikkelser og fænomener, så valgte vi at sætte kameraer op forskellige steder rundt omkring på skolen, for at se hvad vi kunne fange. Fredag aften inden weekenden satte vi så 5 kameraer op, et i henholdvist køkkenet, smedeværkstedet, omklædningsrummet, kantinen og gangen på 1. sal.

Mandag sad vi så og så alle optagelserne igennem og et meget mystisk syn mødte vores øjne, kameraet i omklædningsrummet i kælderen havde optaget en gennemsigtig hvid skikkelse vandre rundt inde i bruserummet(se foto).

Efterfølgene har vi nu sat flere kameraer op for at undersøge dette nærmere!

Har du eventuelt opdaget noget mistænkeligt eller uforklarligt på skolen? – Så vil vi gerne høre fra dig. Send en mail til Skolebladet@gp-h.dk

                            

1 Comment

Skriv et svar

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.