0

Ducas (kontanthjælp)

Posted by Den gamle Redacteur on december 6, 2011 in Diverse |

Ducas (kontanthjælp)

Jeg gik på et aktiveringskursus i albertslund før jeg kom herud på gph, og hvis der er nogen der har været på et aktiveringskursus før, og ved hvad det går ud på, behøver ikk at læse videre for jeg kommer kun til at ”svine” det til i hele den her histore 
Jeg hedder mikkel rasmussen og jeg startede på ducas for første gang i dec sidste år og var der i 3 måneder, der var det faktisk meget fint at være der, der var en anden ledelse end der var sidste gang jeg var der, ikk så mange regler.

Sidste gang jeg var der var fra 8 aug-29 nov, og allerede nummer 2 dag var der en der sagde at der var flere regler i ducas end i vester fængsel.
Andet behøver jeg vel ikk at sige så kan i selv regne ud hvordan det var at være dernede…

Tags: , ,

Skriv et svar

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.