PC – Support LAN Party

Posted by Den gamle Redacteur on december 19, 2011 in Arrangementer, Pc-support, Værkstederne |

For dem der ikke har hørt det så holdte PC-Support LAN party fra fredag til lørdag . Et LAN party er hvor man samler en hel masse gamere og så spiller man med og mod hinanden. Det meste af aftenen gik ud på og spille og bare hygge sig sammen. PC-Support gjorde så klar til at LAN partiet blev holdt hos SOSU og konference rummet.

 

Det var ikk kun dem som går på PC – Support nu der var med, der var også gamle elever & Paul’s søn var osse med og det gik meget godt.  Jannick, Magnus, Benjamin, Nuri & Yunus alle holdte hele natten ud, max 1-2 faldt i søvn.

De fleste sad oppe hele natten og spillede, for de andre der ikk sov morede sig rigtig meget med de andre som sov.

 

Der ikke tale om et nyt LAN party ihverfald ikke før om et stykke tid. De spil som blev spillet var Counter-strike, Age Of Empire & Battlefield 3 men det var ikke kun på computere de spillede. Battlefield 3 blev spillet på Playstation 3 og der blev også spillet Burnout Paradise på Xbox.

 

 

Computerne var mest bare dem der stod i klassen, men nogle havet deres egen med. Magnus havet for eksempel sin egen med som koster 40.000 kr og ja der kom os en lille strømafbrydelse i løbet af natten.

Der var ikke tale om de store turninger ved LAN Partiet.  Paul’s søn viste sig og være meget god siger de andre.

 

Maden bestod mest af Pizza, sodavand og guf – alt det usunde. Pizza’en havet Mehmet og Frederik fra Køkkenet lavet.

Vi fik os nogle kommentarer om aftenen af øverste mand Paul.

 

 

Paul syntes at aften var rigtig god, alle fik hygget sig og det gjorde Paul’s søn også. Der blev osse set film – de så Jensen & Jensen som kan købes billigt her

LAN Partiet sluttede ved 11:00 tiden næste dag.

 

 

 

Her er et lille galleri med billederne fra LAN-partiet:

[slideshow id=3]

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.