Ugens Portræt – Torben

Posted by Den gamle Redacteur on december 20, 2011 in Diverse, GPH Portrætter |

Skolebladet var et smut forbi Torben og vi fik lov og stille ham nogle spørgsmål. Det som Torben laver til dagligt kan være meget forskelligt. Det kan være produktionsskole beviser, skolens huslege, skolens budget, snak med faglærene osv.

Hvad mange måske ikk vidste var at Torben kan lide volleyball og det har han gjort siden han var 16 år gammel og han hygger sig med sit sommerhus og fiskeri og rejser.

Torben startede faktist ikk som øverste chef på skolen. Det var en tilfældighed Torben arbejde på skolen siden den startede. Så stoppede den gamle chef og så blev Torben vice forstander og da han så stoppede, blev han så øverste chef på GPH.

Det som Torben syns er det bedste ved skolen er, at det er en skolestørrelse som gør at man lærer de fleste godt at kende. Han har det selv som om han kender mange af eleverne godt. Han syns det er specielt rart når tidligere elever kommer på besøg og hilser på og fortæller hvordan det går. Også at man sommetider føler at man kan hjælpe dem med nogle problemer de støder ind i. Det kan være konflikter mellem lære og elever eller det kan være andre ting.

På et tidspunkt var Torben på orlov et helt år så tog han til Asien og rejste rundt.  Grunden til det var at der kan sommetider være meget og lave på skolen og så følte han bare at han trængte til en pause fordi han syns det var et andstrængene job så både ham og hans kone holdte fri 1 år og de gik uden indtjening hele det år men de havet heldigvis sparet en masse penge op så de kunne klare sig.

Så de flyttede i deres sommerhus og så rejste de til Asien og de rejste rundt i 7 måneder. De havde ikk planlagt turen så godt så den gik til mange forskællige lande og så fandt de ud af hva de så ville hen af vejen. Da Torben kom hjem var han klar til og starte på arbejde igen.

Men som I måske ikk vidste var, at Torben har haft plejebørn. Han har haft 4 forskællige drenge nogle boede der i en periode og nogle var med på ture. Torben syns det er rigtig rart og han snakker stadig med dem idag.

Det ikk så tit man ser Torben være vikar på et værksted men det værksted han mest kan slå igennem hos er Køkken. På andre værksteder er han lidt på bar bund om hva han sku ta sig af med undervisningen, men han har været lærer på værksteder. Han har også været lærer på IT-Grafisk, han var også med til og starte Idræt som lærer og så har han også være vejleder på skolen. Så han har prøvet lidt af vært.

Torben skal være sammen med sin familie i julen som så mange andre. Hans kone har en voksen søn og så har de 3 børnebørn og de kommer og holder jul sammen med dem og så tar han så til nytår til sit sommerhus og holder nytår sammen med nogle venner langt væk fra byens larm.

Torben roste osse Skolebladet for tage godt intiativ med Skolebladet og det ser spændene ud og han håber at vi snart ville få nye folk på Skolebladet.

Tags:

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.