Last days on GPH..

Posted by Den gamle Redacteur on januar 3, 2012 in Sosu & Pædagogik |

Af: Malene Malta Andersen. aka. Ninja 🙂

Nu er ferien slut og et nyt år kommet. halvandet års tid på GPH er for mig snart et overstået kapitel. Ligeså meget som jeg glæder mig til at komme i gang med grundforløbet på SOSU C, ligeså meget vil jeg ikke give slip på det jeg har her. Glostrup produktionshøjskole har for mig været en rigtig god beslutning, da jeg havde gået hjemme i et halvt år. jeg syntes denne skole har en masse gode værdier og en masse lærer som man kan se, virkelig vil det bedste for deres elever. Ikke mindst mens vi går her men også når vi en dag stå og skal ud i livet. for mig selv kan jeg sige at, jeg har lært en masse, ikke fagligt, men personligt. Jeg har åbnet mig meget op herude og har lært en hel del om mig selv, jeg har haft super oplevelser, overskredet mine grænser og ikke mindst fået en hel masse venner og bekendtskaber, også med folk jeg normalt ikke ville begynde at snakke med hvis jeg havde været ude et andet sted. Jeg syntes at GPH har et fantastisk sammenhold, fordi jeg syntes at, vi giver hinanden plads til at være dem vi er og fordi vi laver mange fælles ting sammen, som feks. Strandløb, introtur og fælles motion om fredagen.

For nogen er GPH bare en skole, men for mig er den lidt mere end det. De lærer som jeg har lært at kende og snakket med vil jeg gerne sige tak til, fordi i har hjulpet mig på vej, hvor jeg nogle gange har været helt i kulkælderen, og givet mig gode råd hvis jeg har været i tvivl om noget. Specielt har jeg fået meget ud at gå på SOSU værkstedet efter Aleks er kommet ind, fordi han har lært mig en masse ting om livet og fået mig til at tænke over ting jeg normalt ikke ville. Og også fordi han har presset mig til nogen ting nogen gange som jeg ikke har ville gøre, men så alligevel er endt med at gøre det pga. ham J

Jeg syntes i alle herude er nogle helt fantastiske mennesker og at alle har deres egen enskab til at gøre skolen til hvad den er.

Jeg kommer til at savner jer alle sammen helt vildt og det kommer dybt fra hjertet når jeg siger at jeg virkelig kommer til at savne alle J

Attitude is a little thing that makes a big defference  – Winston Churchill

I’m out 😀

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.