Min fede ferie.

Posted by Den gamle Redacteur on januar 3, 2012 in Sosu & Pædagogik |

Jeg vil gerne fortælle om min juleferie.  Jeg startede med ændre min døgnrytme. Jeg sov længe og kunne lave lige det jeg gerne ville. Jeg hang ud sammen med dem jeg holdte af og festede til dagen efter.  Jeg følte nogle gange at jeg savnede skolen. Nogle af dagene var kedelige, hvor andre dage var spændende. Jeg holdte ikke jul på den måde, hvor jeg dansede rundt om træet, for der stod ikke nogen træ. Jeg spiste og spiste til jeg ikke kunne mere, mine søskende var hos mig og det syntes jeg var meget dejligt. Jeg blev ringet op af en af mine tætte veninder som gerne ville holde jul sammen med mig, der hørte vi musik og havde det skide sjovt, undskyld mit sprog. Dagene gik og jeg blev mere doven, men så skete der noget ..

Jeg valgte af være aktiv, og begyndte at træne kampsport og danse. Jeg tog til nogle venner og veninder og valgte at tage bussen i stedet for at tage min knallert, wow! Stadig doven må man da sige. Jeg hjalp en ven med at lære selvforsvar, hold kæft hvor var han tøset. Jeg fortalte ham sandheden og sagde ’’ helt ærligt? Hvis din mor eller familie kommer ud for at blive gennem tæsket hvad ville du så gøre? Stikke af?’’ han så godt problemet i det jeg sagde og tog sig sammen til at lære noget nyt. Jeg fik ros og det var da meget dejligt af få anerkendelse for at det ikke er unormalt for en pige at kunne sparke og slå og beskytte sig selv.  Jeg har også set film og hygget med familien og de nærmeste. Jeg har overnattet hos nogle forskellige, og haft lyst til at spise slik stort set hver eneste dag.  Så blev det nytår og jeg anede simpelhent ikke hvad jeg skulle lave den dag. Jeg blev inviteret til to forskellige fester, jeg valgte så en af dem og det viste sig at være det rette valg. Jeg fik for meget og drikke og huskede dårligt nok hvad jeg lavede den aften. Jeg overnattede sammen med nogle andre hos min veninde som holdte den.  Jeg tænkte at det nok ville blive svært at komme til tiden og få min døgnrytme vendt om på så kort tid, men det tegnede sig rigtigt godt. Jeg kom ikke forsent for første gang. Jeg fik læst og tydede nogle forskellige, de var meget opsatte på at jeg skulle fortælle dem det de gerne ville høre. JA! Jeg er ikke normal, jeg indrømmer med glæde at jeg har en overnaturlig evne. Jeg opdagede den for første gang da jeg var en lille og rigtig sød pige. Det startede for alvor i 2011. Jeg er glad for at jeg kan være med til at hjælpe andre og forstå dem på en hel anden måde. Det var min juleferie. Vi ses!

Dilan Filikci – Sosu Glostrup produktionsskole.

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.