Simon K, Idræt, fortæller lidt :-)

Posted by Den gamle Redacteur on januar 8, 2012 in Idræt |

hvad simon har fået ud af at gå på idræt og skolen

 

Hej jeg hedder Simon og jeg er 18 år gammel. Jeg går på en idrætslinje.

Jeg kan virkelig godt lide at gå på denne her skole, fordi folk tager rigtig godt imod en, og så man hygger sig med allesammen fra klassen, og de andre klasser. Jeg har gået her siden august og det er rigtig fedt. En typisk uge på idrætslinjen er, at vi mødes i hallen klokken 08:00, og så laver vi idræt som fx fodbold, håndbold og styrke svøm. Det jeg har fået ud af at gå på denne her skole er, at jeg er blevet bedre til at snakke med folk og er blevet rigtig imødekommende for de nye elever.  Jeg er kommet i bedre form og har virkelig fået det bedre med mig selv om min krop, det føles rigtig godt. Jeg nyder virkelig rigtig meget at være her, det er pisse hyggeligt og dejligt at gå på denne skole. Når jeg så er færdig på den her skole så skal jeg nok ud i noget gartner eller nedrivning.  Det er rigtig dejligt at på denne skole kan man komme ud i praktik rigtig meget og prøve de ting, man har lyst til at prøve. Man får virkelig chancen, men når man har idrætsundervsining på den her linje, så skal man have tøj og håndklæde med og virkelig have respekt for lærerne Morten og Annette. Lige i øjeblikket, der tænker jeg på at være gartner for der har jeg været i praktik imens jeg gik på skolen og det lyder oså til at være noget for mig, så der er jeg i gang med at finde ud af noget.  Jeg skal nok en tur ned på Roskilde teknisk skole takket været mig selv og lærerneJ

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.