Succes med collager

Posted by Den gamle Redacteur on februar 16, 2012 in Udenfor kategori |

Jeg har været inde hos børn og krea. Der fik jeg talt med Thomas og Patrick.

For at hører, hvad de har lavet i ugens forløb, vælger jeg at spørge Thomas.          Han træder frem, og fortæller at han har lavet en collage, og klippet ting ud. Det noget han aldrig havde prøvet før, og siger smilende, jeg har lært noget nyt.

Han fortæller, at han altid er blevet smidt ud af billedkunst, fordi han ikke hørte efter, og havde det dårligt. Nu lykkes det for Thomas!

” Det er meget hyggeligt, men jeg ved ikke om det er noget jeg vil lave hver dag.” siger han.

 

Patrick er i gang med en collage, hvor han limer træ på. Lige nu skal den ikke forestille noget, men han er godt på vej til at færdig lave den. Efter at have set, hvor koncentrerende Patrick har været, spurgte jeg ham om, han fandt interesse i det.

Han sagde at det har været sjovt, og arbejde med. Det har givet ham fokus til at lave flere ting, men børn er ikke noget jeg vil arbejde med.

 

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.