Idræt i Ålborg marts 2012

Posted by Den gamle Redacteur on marts 29, 2012 in Idræt, Udenfor kategori |

Af: Lasse Lund & Maiken Jensen

Gruppebillede af alle elever og lærere fra GHP og Ålborg.

 

Os fra Idræt har været i Aalborg i uge 12. Vi var der fra tirsdag til torsdag.

Tirsdagen bestod af en meget lang køretur fra Glostrup Produktionshøjskole til Danhostel i Aalborg. Da vi ankom slappede vi af og tog en tur ind til indre Aalborg for at se på Jomfru Ane Gade og kigge lidt på butikker. Da vi kom hjem på Danhostel igen skulle vi spise aftensmad. Vi fik nok den dårligste oksemørbradgryde, jeg nogensinde har fået. Senere den aften fik Michael og Sofussen lyst til at gå ud klokken 01:30 for at kigge på døde frøer i vejkanten. De kom dog hjem med Sofie, fordi Sofie var blevet låst ude. Derfor kom hun til at sove i Michaels seng sammen med ham. Dagen efter var Sofie helt rundt på gulvet og væltede ind i borde og vægge.

Om morgenen spiste vi morgenmad på Danhostel og derefter tog vi ud til Aalborg Produktionsskole for at besøge dem.  Da vi kom ud på produktionsskolen kunne vi hygge os og spise lidt men de fleste af os havde lige spist så der var ikke særlig mange der benyttede sig af tilbudet. Efter mad tog vi ud til Nordkraft i en af deres haller hvor at en af eleverne stod for opvarmningen og bagefter var der opdeling af nogen hold så vi kunne spille lidt fodbold, efter fodbold gik vi stærkt over til en god omgang volley hvor der var godt spil og masser af smil på de fleste baner, og så et lækkert bad til at slutte af på.

Bagefter tog vi tilbage til Ålborg Produktionsskole hvor vi spiste og så en god film (Klassefesten). Senere på aftenen var der arrangeret en tur hvor vi skulle ud og se Ålborg-Mors Thy det var en fed tur. Efter kampen tog vi tilbage til Danhostel hvor vi slappede af og hyggede os med bordtennis og hinandes samvær.

Torsdag morgen gik vi ind for at spise morgenmad hvor vi derefter gav os til at pakke vores ting og gøre rent på værelserne før den lange tur gik tilbage til Glostrup.

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.