Praktik på Idræt

Posted by Den gamle Redacteur on marts 29, 2012 in Idræt |

Af: Anders Jørgensen

I uge 11- 12 var jeg i praktik på idræt. Det var godt og rart at komme ind på idræt. De folk der er i klassen var søde og rare og meget åbne overfor mig. Derfor var det meget nemmere at komme ind i fællesskabet i klassen. Det var sjovt at være på idræt pga. folk laver mere fis og ballade med hinanden. Det gjorde det hele meget sjovere for mig at man kan lave fis og ballade med hinanden, uden folk bliver sure og tager tingene alt for personligt.

En typisk uge på idræt.

En dag på Idræt starter oftest med at man laver motion indtil frokost. Det kan bla. være fodbold, volleyball, håndbold, styrk svøm, svedtest, opvarmnings programmer osv. Efter frokost har vi planlægning af forskellige stævner, som idrætslinjen skal holde. Deriblandt har vi et fodboldstævne som afholdes den 3 maj 2012 på Glostrup stadion. Vi snakket om Aalborg turen.

 

Grunden til at jeg startede på idræt:

Jeg brænder for at lave sport og bevæge mig. Det en stor del af mit liv. Så derfor syntes jeg det lå lige til højrebenet at skifte værksted til idræt. Inden jeg startede gik jeg SOSU. Det var lidt for stille til mig. Der skulle være mere fart over det. Vi sad hvert fald for meget ned, og selv i pauserne sad vi bare ned. Jeg har nu været her i 14 dage og det er rigtig sjovt.

 

 

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.