0

Gallafest 2012

Posted by Den gamle Redacteur on april 25, 2012 in Udenfor kategori |

På GP blev der holdt galla d.19/4-12 og temat var Costa del glostrup.

Costa del Glostrup

Costa del Glostrup

Festen startede kl 17.30 og der blev man tilbudt en velkomstdrink, og man kunne få taget billeder hvis det var det man havde lyst til.

Da kl blev ca 18:00 blev man ført ind i det der plejede og være kantinen, men var den aften resteurant den gyldne kyst hvor der blev serveret en 3 rettets menu som bestod af en forret, hovedret og dessert.

Imellem retterne var der nogle forskellige lege, og nogle optrådte for os med musik og sang. Da maden var overstået og folk havde slået mave, blev der serveret øl,cider, lidt vin og sodavand.

Der blev også lavet diskotek inde ved siden af så folk kunne danse og drikke hvis det var det de havde lyst til. Der var mange med til galla og det viste sig at de fleste af dem som der var med havde hygget sig under hele opholdet og det er jo selvføgelig en god ting.

Der blev danset og der var nogle der fik spredt lidt kærlighed ud i lokalet ved at kysse lidt :).

Festen sluttede kl 23:30 og dem der ville kunne få et lift op til st. Der var også et par stykker som der bare valgte og tag hjem efter de havde spist og nogle lidt senere end andre. Men der var nu også nogle som der tog viderer i byen.

Dagen efter skulle alle møde op i skole kl 09:00 og være klar til at rydde alt op i de steder man havde opholdt sig, så det ikke længerer var Costa del glostrup, men glostrup produktionhøjskole igen.

Vil du se billeder fra festen – så kig her!

Skriv et svar

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.