Turen går til Hornbæk

Posted by Den gamle Redacteur on juni 1, 2012 in Udenfor kategori |

Solen skinnede, himlen var blå, og nu skulle vi af sted. Vi (Køkkenholdet) skulle nemlig på sommerhus tur til Hornbæk. Dagen startede med at vi mødtes tirsdag morgen, hvor vi så småt begyndte og pakke og gøre al ting klar. Mad og Mountainbikes skulle ordnes, og bilerne blev fyldt til renden.

Det hele begyndte rigtig fint med godt humør, og vi kørte derud af. Men efter at været nået til Hørsholm, stødte vi ind i det første problem. Vi havde nemlig glemt Kenneth E, da han åbenbart havde siddet på toilettet i en halv time på skolen. Derfor kom han desværre ikke med. Vi drønede derfor videre, og da vi så nåede sommerhuset, blev vi pænt taget i mod af Sannes mor.  Det var nemlig deres sommerhus, vi skulle overnatte i.

Mad, telt og poker kom hurtigt op af taskerne, og nu var vi i gang. Frokosten blev spist, og af sted strøg vi, ind til det indre Hornbæk på cyklerne. Drengene og Peter var hurtige om at komme derind af, da Sanne forinden havde nævnt noget om nogle ” flotte damer” nede i den nærmeste Ben & Jerry. Men til deres store skuffelse, stod dér kun én ældre herre, der ikke var særlig yndig, og han kunne heller ikke regne ordentligt på is priserne. I byen cyklede vi videre, og handlede ind til aftensmaden, både i Netto, og i fiskehandleren på havnen.

Da vi kom hjem igen havde varmen virkelig taget over, og vi kogte enormt. Derfor blev vi enige om at smutte en tur ned til stranden.  For søren da, hvor var det koldt! Men vi hoppede i, og det var skønt. Hjemme i sommerhuset hyggede vi resten af dagen, med spil, snak og en masse andet.

Om aftenen fik vi god mad, bestående af revelsben, fisk, kylling og meget mere lækkert. Desværre gik det lidt galt da Blåmuslingerne skulle tilberedes. Grillen var ikke varm nok, så dem fik vi ingen glæde af. Senere stod den på Melodigrandprix i tv’et, med hjemmelavet kage, som Sanne lige havde bikset sammen, Mums! Da det var slut, gik vi til køjs. Drengene sov i lavvuen (teltet), pigerne indenfor, og Peter sov mutters alene midt ude på terrassen.

Dagen efter stod vi op, og spiste ”dagens vigtigste måltid. Vi tog derefter cyklerne, og kørte videre til Dronningemølle, hvor vi så på skulpturer.

Motion var der rigeligt af på de to dage, men når man er på tur, skal der selvfølgelig også syndes. Så det blev til is nede på havnen, efter at Sanne og Peter lokkede. Da vi kom tilbage, pakkede vi resterne, og drog hjem ad igen i bilerne.

Trætte, men glade kom vi tilbage på skolen, efter en rigtig god tur…! J

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.