Åbent Hus sommer 2013

Posted by Den gamle Redacteur on juni 6, 2013 in Diverse |

DSC_0351Tirsdag d. 4/6 slog GPH dørene op til årets første Åbent Hus. Det er dagen hvor alle forældre, søskende, gamle elever og andre interesserede kan komme og se hvad der rør sig på skolen. Vejret var med os i år, så en del af arrangementet foregik udendørs. Både på den nye fodboldbane ved siden af skolen og på bagsiden af huset, hvor der blev grillet lækre sager fra Køkken-holdet.

Flere værksteder var som noget nyt gået sammen og havde skabt en lille markedsplads, idet vi havde åbnet foldedørene mellem kantine og boldrummet. Det gav en rigtig god stemning, hvor der også blev solgt en masse fra Krop & Krea, Medie og selvfølgelig den lækre kagebuffet.

SOSU & Pædagogik tilbød på første sal et sundhedstjek, mens der var arbejdende værksteder og sjove konkurrencer hos de øvrige PC-værksteder. DSC_0225Vores grafiske værksteder havde et super samarbejde, hvor Medie kunne tage portrætbilleder nede i kantinen og på bestilling kunne de blive manipuleret af Grafisk på første sal, så man stod foran Eiffeltårnet, på en tropeø eller noget andet eksotisk. Det var et hit!

 

 

 

Dagen var godt besøgt og der var gode aktivitet overalt.DSC_0334 Aftensmaden satte prikken over i’et, med lækre hjemmelavede pølser (fra Køkkenholdets egen kødhakker) og lammerullestege, der også  var udbenet og tilberedt af holdet selv.

Alt i alt en rigtig fin dag, der gav et godt billede af alle de gode ting, vi har gang i.

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.