Mit job som gulvlægger

Posted by Den gamle Redacteur on september 23, 2013 in Udenfor kategori |

Af: Anonym…

Jeg var ude i weekenden og lave noget job i en bank som skulle laves færdig inden søndag, Fredag var jeg på job fra kl. 8 om morgen til kl. 2 og var først hjemme 3 kl. om natten.

Lørdag skulle jeg møde kl. 9 så jeg fik ikke mange timers søvn.  Lørdagen skulle vi lægge tæpper i det mest af banken.  Når mm an skal ligge tæpper skal man først støvsuge gulvet og så sørme lim på gulvet hvis det er et skal limes på ellers kan man også bruge dobbelttape. Det tog hele dagen/natten og jeg var først hjemme kl. 3 om natten.

gulvlæggerSøndag skulle jeg på job kl. 9 igen og lave det sidst færdig, det var super en hård weekend mange timers arbejde. Nu er kl. 7 om aften søndag og jeg er først på vej hjem og var hjemme kl. 8 om aften.

Jeg arbejder med gulvlægger, men ikke så meget som jeg har gjort. Men det er ikke noget jeg kommer til at gøre hele mit liv. Jeg kan ikke arbejde med det en hel dag i gennem fordi jeg har dårlige knæ, så jeg kan ikke ligge på dem i alle de timer, man skal gøre det på en dag. Det er lidt noget lort, eftersom det er et godt arbejde. Jeg kan godt lide at arbejde med det så synd jeg ikke kan det en hel dag igennem.

 

September 2013

 

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.