Deltagerrådsmødet d. 7/4 2014 – referat

Posted by Den gamle Redacteur on april 9, 2014 in Udenfor kategori |
Tilstede: Hamdi – ejendom, Dean – medie, Bedram – idræt, Mads – smed, Emanuel – pc-support og Meté – grafisk.
Afbud: køkken og sosu-pæd.

Pauseregler og rygning
Der blev diskuteret forholdet mellem behovet for pauser og behovet for arbejdsro. Flere har problemer med at koncentrere sig i næsten 2 timer uden mulighed for pause – derfor snyder man sig til en ”tissepause”. Forslag om flere kortere pauser i stedet, problem: afbrud i arbejdet, og lang tid om at få samling igen.
Deltagerrådet foreslår at nuværende pauser bibeholdes, og lærerne individuelt vurderer elevernes behov for ekstra ”luft” ind imellem, – såfremt det kan fungere uden gene for andre.
 
Bordtennisrummet (og bats og bolde) bliver hærget for meget
Deltagerrådet foreslår at et værksted styrer udlån af bats og bolde mod pant. Ødelagt udstyr betales med indkøbsprisen. Værkstedsbutikken vil blive spurgt om opgaven, da idræt ofte er ude om formiddagen når rummet bruges.
Det foreslås også at idræt ordner rummet dagligt, ved at rydde op og feje, i stedet for kun én gang om ugen.
Der bliver vasket gulv i weekenden. Glas, kopper og flasker skal altså fjernes af dem der har brugt dem, – så snart lokalet forlades.
 
Rengøring af toiletter
Der er sommetider meget svinsk på toiletterne. Det har været debatteret på Facebook, og nogen mener at det kan sosu-pæd da bare gøre rent. Den holdning har fået andre til at foreslå, at toiletrengøringen går på skift mellem værkstederne. Torben bringer det videre til lærerne.
 
Fællesarrangementer
Deltagerrådet foreslår at seksualundervisning droppes, det er gentagelse af arrangementer fra folkeskolen, og de fleste havde oplevet det indtil flere gange. Det gælder også kondomkampagnerne.
Det foreslås derimod at Sikker Trafik fortsættes, – det er rigtig godt og vedkommende.
 
Undervisningsmiljøvurdering
Tidligere skema blev gennemgået. Der blev foreslået en enkelt tilføjelse, ellers mener deltagerrådet at det er et godt og nemt forståeligt spørgeskema. UVM bliver gennemført en gang efter påskeferien.

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.