Optakten ;-)

Posted by Den gamle Redacteur on august 13, 2016 in Udenfor kategori |

Champions League. Pokalen med de store ører, den største europæiske fodboldscene der findes, og en turnering hvor Arsenal med årene har skabt mindeværdige resultater. Champions League 1/8 finalerne 2012 er sparket i gang og Arsenal er igen med, hvor det er aller sjovest når The Gunners drager til Milano for at spille det første opgør ud af to mod den italienske storklub AC Milan. Kampen bliver sparket igang klokken 20.45, og bliver vist på tv 3+. Kampens dommer er Viktor Kassai fra Ungarn.

 

Arsenal:

 

Mulig startopstilling: (4-3-3) –                           

Szczesny

Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs

Ramsey, Song, Arteta

Walcott, van Persie, Oxlade-Chamberlain.

 

Opdatering om Arsenal:

Arsenal må undvære Mertesacker i en måned efter han pådrog sig en både besynderlig og noget tragisk skade i kampen mod Sunderland i weekenden, der førte til James McCleans mål. Udover Tyskeren skulle der ikke være nogen nye skader. Mens Gibbs med al sandsynlighed bliver involveret for første gang siden hans skade tilbage i sæsonens begyndelse. Arsenal står med muligheden for at spille med en decideret venstreback for første gang i flere måneder, hvilket kan betyde genforening af det stærke partnerskab i forsvaret med Koscielny og Vermaelen.

 

Vejen frem til 1/8 finalerne Arsenal:

Arsenal trak ikke de nemmest hold til gruppe F. Olympiakos, Marseille og Borussia Dortmund. Og de startede med at hente point mod Dortmund på Westfalenstadion, hvor det blev til 1 point. Deres næste kamp var på hjemmebane, mod Olympiakios, hvor Arsenal var klare favoritter, og de vandt også den kamp 2-1 på mal af Oxlade-Chamberlain og venstrebacken santos. Deres 3 gruppe kamp skulle spilles i Frankrig, mod et velspillende Marseille hold, Arsenal vandt den kamp 0-1 på mål af Aaron Ramsey i de døende minutter. Den 4 kamp var retur opgøret mellem Arsenal og Marseille på Emeraits, som endte i en kedelig 0-0 kamp. I den anden sidste gruppe kamp tog Arsenal imod Dortmund, og den kamp vandt hjemmeholdet 2-1, på 2 mål fra Robin Van Persie og et trøstemål fra Shinji Kagawa i overtiden. I den sidste kamp drog Arsenals b hold til Grækenland for at spille mod Olympiakos, og det var heller ikke ovarraskende at Olympiakos vandt 3-1, målscorene fra olympiakos var Rafik Djebbour, David Fuster Torrijos og Modesto, og Arsenals mål blev scoret af Yossi Benayoun.

 

AC Milan:

 

Mulige startopstilling: (4-3-1-2)

Amelia

Abate, Silva, Mexes, Emanuelson

Seedorf, Ambrosini, Nocerino

Boateng

Robinho, Zlatan.

 

Opdatering om AC Milan:

Milaneserne er svækket gevaldigt, hvor næsten et hold er ude. Blandt navnene er Gatusso, Aquilani, Inzaghi, Cassano og Flamini. Tilbage fra skader er Pato, Boateng og Abbiati. Så det er et par gode folk de får tilbage igen, men om de starter inde alle sammen er uvist. Men man kan nok regne med, at Boateng og Abbiati starter inde, da de er kommet over deres skader. Pato mærkes stadigt lidt, men han er klar nok til, at sidde på bænken i aftens opgør.

 

Vejen frem til 1/8 finalerne AC Milan:

 

Det var en overkommendelig gruppe som AC Milan kom i. Udover AC Milan i gruppen var FC Barcelona, Viktoria Plzen og Bate Borisov. Milan var i en gruppe som de skulle gå videre fra, men om det blev som 1 eller 2 kunne man godt regne ud. Barcelona var stor farvoritter til, at gå videre som 1, og det gjorde de også i stor stil. Efter dem kom så Milan. De gjorde ellers god figur mod Barcelona, men det var ikke godt nok. I 1 runde var de en tur til CAMP NOU, og spille mod Barcelona. De startede rigtig godt, hvor Pato gjorde det til 1-0 efter 1 min spillet, efter en god tur gennem Barcelona forsvaret. Ca. en halv time efter 1-0 målet gjorde Pedro det til 1-1 efter godt spil fra Messi. Det holdt til pausen. Anden halvleg var kun 5 min gammel før David Villa bragede et frisparksmål i kassen til 2-1 bag en chance løs Abbiati i Milan målet. Man skulle vente helt til overtiden før Milan fik udlignet på et hovedstøds mål fra Thiago Silva til 2-2, som også var slut resultatet. 2 runde kom Viktoria Plzen på besøg i Milano, og blev sendt hjem med et 2-0 resultat i bagagen, efter mål fra Zlantan Ibrahimovic og Antonio Cassano. I 3 runde kom Bate Borisov på besøg, og endnu en gang vandt Milan 2-0. På mål af Zlatan Ibrahimovic og et drømme mål fra Kevin-Prince Boateng. I 4 runde skulle Milaneserne så en tur til Borisov og spille, dér blev det til 1-1. Zlatan Ibrahimovic gjorde det til 0-1, og Renan Bressan gjorde det senere til 1-1. I 5 runde skulle der så spilles om første pladsen, da Barcelona kom til Milano. Milan og Barcelona havde kun en tanke og det var, at vinde den kamp. Og det blev da også til en forrygende kamp. Barcelona rejste hjem med et 3-2 resultat, og det var mere en tilfredse med. Milan kom dårligt fra start da Van Bommel uheldigvis kom til, at sparke den i eget net, efter et indlæg fra Seydou Keita. Milan svarede hurtigt igen, da de 5 min senere fik udlignet til 1-1 på et mål af Zlatan Ibrahimovic. Ca. 10 min senere fik Barcelona tilkendt et tyndt straffe spark, som Messi brugte 2 forsøg for, at den endte bag Abbiati. Anden Halvleg blev også en gyser, som i første. Der skulle kun gå 10 min i anden halvleg, så havde Boateng på smukkeste vis bragt Milan tilbage i opgøret med sit mål til 2-2. Med ca. 20 min igen, gjorde Xavi det til slutresultatet 3-2 til Barcelona. Og derfor var det lige meget om, de vandt eller tabte i sidste opgør, kunne de ikke sluttet højere end anden pladsen i puljen efter Barcelona. I 6 runde tog Milan så til Plzen, og fik 2-2. Efter en målløs første halvleg skulle der ikke gået mere en 5 min af anden halveg før Pato også senere Robinho, havde bragt Milaneserne foran 2-0. Plzen’s fans skulle vente helt til der stod 90 min på tavlen, før de reduceret til 2-1, og senere til 2-2, som også blev kampens resultat. Plzen’s mål blev scoret af David Bystron og Michal Duris. Det var sådan Milan kom videre fra gruppe H, og til 1/8 finalerne. Og her trak de formstærke Arsenal fra England.

 

 


 

 

 

 

Copyright © 2011-2024 GAP bladet All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.